تغییر در حقوق بازنشستگان جدی شد/ حقوق دوره بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ هشدار مهم صندوق بازنشستگی کشوری به بازنشستگان: این پیامک‌ها را جدی نگیرید افزایش قیمت طلا، سکه و ارز‌های شاخص در بازار‌های داخلی / طلا باز هم صعودی شد پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵

پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد

پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد سخنگوی شورای رقابت با انتقاد از عملکرد وزارت صمت در حوزه قیمت‌گذاری خودرو، گفت: گزارش‌های شورا از عملکرد وزارت صمت درباره اجرای دستورالعمل به نهاد‌های نظارتی ارسال شده و پیگیری ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 09
کد خبر: ۲۸۲۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سپهر دادجوی توکلی سخنگوی شورای رقابت درباره افزایش قیمت خودرو اظهار کرد: شورای رقابت نقد و ایراد جدی به نحوه اجرای دستورالعمل خودرو توسط وزارت صمت دارد. حتی اظهارات وزیر صمت در هفته پیش درباره افزایش قیمت خودرو نشاندهنده عدم اشراف حتی به فرایند‌های قیمت گذاری خودروست.

وی افزود: تاثیرپذیری از فاکتور‌های غیراقتصادی در تصمیمات اقتصادی و اجرا در این صنعت، از سوی وزارت صمت لطمات شدیدی به این بازار وارد کرده است.

توکلی تصریح کرد: با وجود دقت و همکاری مداوم سازمان حمایت به عنوان سازمان تابعه این وزارتخانه متأسفانه در حوزه فنی و ستادی به عنوان تنظیم گر فنی در صنعت خودرو، وزارت صمت عملکرد قابل دفاعی نداشته چه در حوزه واردات چه سیاست گذاری‌های حمایتی و نظارتی و چه قیمت گذاری خودرو.

خسارت انباشته صنعت خودرو

وی افزود: شورای رقابت معتقد است اگر دستورالعمل خودرو در این حوزه به درستی و دقت انجام می‌شد هم مصرف کننده، هم تولیدکننده و هم سهامدار به رضایت نسبی می‌رسیدند، اما متأسفانه انحراف‌های مکرر از عمل دقیق به این دستورالعمل موجب خسارت انباشته این صنعت می‌شود.

سخنگوی شورای رقابت اضافه کرد: تحلیل‌ها و گزارش‌های مربوطه از سوی شورای رقابت به عنوان ناظر دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی منعکس شده و شورا پیگیر اجرای درست این دستورالعمل است.

توکلی یادآور شد: نحوه اجرای افزایش قیمت خودرو در زمان نامناسب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کج سلیقگی است.

گفتنی است، طی چند روز گذشته و در بحبوحه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، قیمت خودرو‌های داخلی دستخوش تغییر شد؛ ایران خودرو به عنوان اولین شرکت اقدام به افزایش قیمت کرد و در ادامه نیز سایپا و پارس خودرو قیمت محصولات خود را افزایش دادند.

وزارت صمت نیز در واکنش به این افزایش قیمت اعلام کرد که تمام مراحل فرایند مربوط به افزایش قیمت خودرو به‌صورت قانونی طی شده است.

با این حال با توجه به انتقادتی که به نحوه عملکرد وزارت صمت و خودروسازان در تعیین قیمت‌های جدید خودرو وارد بود، مرکز ملی رقابت اقدام به بررسی افزایش اخیر قیمت خودرو‌های داخلی توسط وزارت صمت از منظر انطباق با دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری شورای رقابت، کرده است. / مهر

کلمات کلیدی: صمت خودرو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار